Hifi Limburg Logo LC                                                                                         

Openingstijden:    Klik Hier

Gratis parkeren voor de deur (3 uur met parkeerschijf)
Naim NAP 500 1-105

NAIM NAP 500 DR eindversterker

Highlights

Na 17 succesvolle jaren aan de top van Naim's versterkerserie, raakt de NAP 135 nu overschaduwd door het vlaggesnchip NAP 500. De ontwerpopdracht voor de NAP 500 was om een versterker te maken die zo lang als nodig een 2 Ohm signaal kon uitsturen, 100W levert bij 8 Ohm en, op zijn minst, zo goed klinkt als onze eerdere referentie, de NAP 135. Het behoeft geen toelichting dat elk aspect van de geluidskwaliteit van de NAP 500 ronduit uitzonderlijk is.

De NAP 500 bestaat uit 2 aparte behuizingen waarvoor er 1 is bedoeld voor de daadwerkelijke eindversterker en de 2e behuizing huisvest de voeding. Door de losse plaatsing van beiden, zijn er geen storingen waarneembaar in het geluid.

Deze eindversterker is verder voorzien van een volledig nieuw elektrisch circuit, dat speciaal is ontwikkeld voor maximale bandbreedte en het minimaliseren van verstoringen. Er is ook speciale zorg uitgegaan naar het terugdringen van thermische ruis, welke veelal een groot probleem vormt in eindversterkers.

Het behoeft geen verdere uitleg dat de NAP500 de beste eindversterker is die ze ooit hebben gebouwd, geniet en overtuig uzelf!

New for 2015 – Statement technology

Our flagship Statement amplification system was ten years in the making. The research and development project drew on all of our knowledge and expertise, yielding several breakthroughs in technology. Now for 2015 we've introduced two new technologies from the Statement project to our core range of power amplifiers.

The NAP 500 now features the new NA009 transistors first introduced in Statement. In development for over a year, this key component was created in partnership with a specialist semi-conductor manufacturer to achieve the best possible sound quality. The 500 also includes the high power Naim DR (Discrete Regulator) technology used in Statement to provide the smooth, stable power supply we know is critical for the audio electronics to make music come to life.

These two new technologies, combined with other small improvements to layout and componentry, mean the NAP 500 DR can produce even more of the fundamental musical pace, rhythm and timing that made the originals so popular with music lovers.

Features

  • 140W per channel output into 8 ohms; capable of prolonged output into 2 ohms with no discernible impact on performance
  • Bridged power amplifier configuration for maximised open and closed-loop speed, with ten stages of local regulation per channel
  • Two-box configuration with 500 PS power supply for optimum rejection of electromagnetic interference
  • 1,100VA toroidal transformer provides 12 raw DC supplies for the power amplifier
  • 25kg brushed, black-anodised chassis with distinctive heatsink plus variable speed intelligent fan system for discreet extra cooling if required

info-orange2 Klik hier voor meer informatie over garantie, levertijd en bestelvoorwaarden

Bestellingen zijn pas definitief wanneer wij de gevraagde aanbetaling (via factuur) op onze rekening hebben ontvangen. Apparatuur word door ons persoonlijk afgeleverd en geïnstalleerd. Indien het geleverde naar behoren werkt (deugdelijk product) dan hebben wij aan onze leververplichtingen voldaan (wij zijn dus niet verantwoordelijk voor externe invloeden zoals werking van uw wifi netwerk of tablet). Op dat moment betaald u resterende openstaande bedrag.

Garantievoorwaarden zijn volgens de geldende voorwaarden van de leverancier of importeur. Is de garantietermijn niet nader bepaald geven wij 1 jaar garantie op nieuwe apparatuur.

Levertijd
De meeste apparatuur is op voorraad bij de leverancier. Indien voorradig bij onze leverancier is de apparatuur meestal binnen 48 uur bij ons in huis. We nemen dan contact met u op omtrent een afspraak voor vakkundige installatie van de apparatuur.

Indien niet voorradig bij de leverancier zal de apparatuur bij de fabrikant moeten worden besteld. Meestal is dat in het buitenland en houd u dan dus rekening met een extra 1 a 2 weken levertijd. Speciale producten (maatwerk) is volgens afspraak.

Bestelbevestiging
Na ontvangst van uw bestelling of reservering sturen wij u een factuur met een overzicht van de apparatuur. Na ontvangst van de gevraagde aanbetaling/voorschot is de koop definitief.

Klantenservice
Bij vragen of klachten mail of bel ons.

Ons klantenservicebeleid is om binnen 48 uur na ontvangst van klacht of vraag een antwoord te zenden. Wij behouden ons het recht voor de geleverde apparatuur terug te halen voor inspectie. Bij een eventuele geschil houden wij ons het recht voor dit geschil voor te leggen aan de importeur. Zijn oordeel is bindend.

Bedenktijd
Indien u een apparaat reserveert dient u het apparaat op te halen of maken we een afspraak voor installatie. U heeft bij een reservering geen recht op bedenktijd.

Bij een bestelling met installatie leveren wij een dienst en kunt u geen recht op bedenktijd bedingen. Na installatie en controle op werking is de koop definitief gesloten, wij vragen hiervoor een ontvangstbewijs te tekenen. Dit ontvangstbewijs dient tevens dat u afziet van de bedenktermijn.

Bij een bestelling zonder installatie heeft u een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bestelde apparatuur. Dit geldt niet bij speciale leveringen zoals maatwerk. U heeft recht op een deugdelijk product.

Indien u de verpakking netjes heeft geopend en het apparaat heeft geïnspecteerd kunt zonder opgave van reden het apparaat naar ons terugzenden. U ontvang hiervoor van ons een retourformulier.

U draagt zorg voor deugdelijke verpakking en transportwijze. Mocht het apparaat en de verpakking onverhoopt dusdanig zijn beschadigd houden wij ons het recht voor de retourzending te weigeren.

Na ontvangst van de retour gezonden apparatuur zullen wij u het betaalde bedrag binnen 14 dagen op uw rekening terug storten.

Link: Algemene verkoopvoorwaarden

Andere vergelijkbare producten :

Bewaren

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws? Vraag dan onze nieuwsbrief aan!

  • De nieuwste producten
  • Beurzen
  • Kijk en Luisterdagen
  • Demodagen
  • Weetjes

Aanmelden voor de nieuwsbrief