Hifi Limburg Logo LC                                                                                         

Openingstijden:    Klik Hier

Gratis parkeren voor de deur (3 uur met parkeerschijf)




Naim NAP 300 1-102

NAIM NAP 300v DR eindversterker

Highlights

De nieuwe NAP 300 DR is een stereo eindversterker die uitgevoerd is in 2 gescheiden behuizingen. In één behuizing zit de daadwerkelijke versterker en in de tweede behuizing zit de voeding. Verder is hij voorzien van een nieuw printontwerp met een verbeterde steraarding en componenten opstelling. Het audiocircuit is gemonteerd op een hoogwaardige printplaat die trillingsvrij is opgehangen.

Hij maakt gebruik van dezelfde 007 transistoren, die speciaal voor de NAP 500 zijn ontworpen. Deze componenten kunnen een maximaal vermogen verwerken van 80 Ampère en 350 Watt, waardoor de noodzaak om transistors parallel te plaatsen niet aanwezig is. De 007 transistoren worden tevens toegepast in de volledig gestabiliseerde voeding. Ook de NAP 300 is voorzien van "low energy transfer" voeten, deze zorgen ervoor dat trillingen van buitenaf de delicate componenten binnen in de versterker niet bereiken. De NAP 300 is een beest van een eindversterker en gaat perfect samen met de NAC 252.

New for 2015 – Statement technology

Our flagship Statement amplification system was ten years in the making. The research and development project drew on all of our knowledge and expertise, yielding several breakthroughs in technology. Now for 2015 we've introduced two new technologies from the Statement project to our core range of power amplifiers.

The NAP 300 now features the new NA009 transistors first introduced in Statement. In development for over a year, this key component was created in partnership with a specialist semi-conductor manufacturer to achieve the best possible sound quality. The 300 also includes the high power Naim DR (Discrete Regulator) technology used in Statement to provide the smooth, stable power supply we know is critical for the audio electronics to make music come to life.

These two new technologies, combined with other small improvements to layout and componentry, mean the NAP 300 DR can produce even more of the fundamental musical pace, rhythm and timing that made the originals so popular with music lovers.

Features

  • 90W per channel output into 8 ohms; capable of prolonged output into 2 ohms with no discernible impact on performance
  • Two-box configuration (300 PS power supply included) minimises electromagnetic interference
  • Advanced 007 output transistors, as used in our reference NAP 500 power amplifier

info-orange2 Klik hier voor meer informatie over garantie, levertijd en bestelvoorwaarden

Bestellingen zijn pas definitief wanneer wij de gevraagde aanbetaling (via factuur) op onze rekening hebben ontvangen. Apparatuur word door ons persoonlijk afgeleverd en geïnstalleerd. Indien het geleverde naar behoren werkt (deugdelijk product) dan hebben wij aan onze leververplichtingen voldaan (wij zijn dus niet verantwoordelijk voor externe invloeden zoals werking van uw wifi netwerk of tablet). Op dat moment betaald u resterende openstaande bedrag.

Garantievoorwaarden zijn volgens de geldende voorwaarden van de leverancier of importeur. Is de garantietermijn niet nader bepaald geven wij 1 jaar garantie op nieuwe apparatuur.

Levertijd
De meeste apparatuur is op voorraad bij de leverancier. Indien voorradig bij onze leverancier is de apparatuur meestal binnen 48 uur bij ons in huis. We nemen dan contact met u op omtrent een afspraak voor vakkundige installatie van de apparatuur.

Indien niet voorradig bij de leverancier zal de apparatuur bij de fabrikant moeten worden besteld. Meestal is dat in het buitenland en houd u dan dus rekening met een extra 1 a 2 weken levertijd. Speciale producten (maatwerk) is volgens afspraak.

Bestelbevestiging
Na ontvangst van uw bestelling of reservering sturen wij u een factuur met een overzicht van de apparatuur. Na ontvangst van de gevraagde aanbetaling/voorschot is de koop definitief.

Klantenservice
Bij vragen of klachten mail of bel ons.

Ons klantenservicebeleid is om binnen 48 uur na ontvangst van klacht of vraag een antwoord te zenden. Wij behouden ons het recht voor de geleverde apparatuur terug te halen voor inspectie. Bij een eventuele geschil houden wij ons het recht voor dit geschil voor te leggen aan de importeur. Zijn oordeel is bindend.

Bedenktijd
Indien u een apparaat reserveert dient u het apparaat op te halen of maken we een afspraak voor installatie. U heeft bij een reservering geen recht op bedenktijd.

Bij een bestelling met installatie leveren wij een dienst en kunt u geen recht op bedenktijd bedingen. Na installatie en controle op werking is de koop definitief gesloten, wij vragen hiervoor een ontvangstbewijs te tekenen. Dit ontvangstbewijs dient tevens dat u afziet van de bedenktermijn.

Bij een bestelling zonder installatie heeft u een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bestelde apparatuur. Dit geldt niet bij speciale leveringen zoals maatwerk. U heeft recht op een deugdelijk product.

Indien u de verpakking netjes heeft geopend en het apparaat heeft geïnspecteerd kunt zonder opgave van reden het apparaat naar ons terugzenden. U ontvang hiervoor van ons een retourformulier.

U draagt zorg voor deugdelijke verpakking en transportwijze. Mocht het apparaat en de verpakking onverhoopt dusdanig zijn beschadigd houden wij ons het recht voor de retourzending te weigeren.

Na ontvangst van de retour gezonden apparatuur zullen wij u het betaalde bedrag binnen 14 dagen op uw rekening terug storten.

Link: Algemene verkoopvoorwaarden

Andere vergelijkbare producten :

Bewaren

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws? Vraag dan onze nieuwsbrief aan!

  • De nieuwste producten
  • Beurzen
  • Kijk en Luisterdagen
  • Demodagen
  • Weetjes

Aanmelden voor de nieuwsbrief