Hifi Limburg Logo LC                                                                                         

Openingstijden:    Klik Hier

Gratis parkeren voor de deur (3 uur met parkeerschijf)
Naim Muso 3-804

Naim Muso All-in-oneNaim naimuniti 1-56

Highlights

 

MU-SO wint EISA AWARD: Europees Compact hifi-systeem 2015-2016!

EISA AWARD Filmpje

What Hi-Fi 5-star masthead3-2

MU-SO uitgeroepen tot beste airplay speaker 2015

 

MUSO, de kenmerken

 • Airplay – Stream muziek van je iPhone, iPad of iPad Touch of direct vanuit iTunes
 • UPnP™ (Universal Plug 'n' Play) – Stream muziek van je PC, MAC of NAS in hoge resolutie 'beter dan cd kwaliteit'
 • Bluetooth – Pair met een Bluetooth toestel om direct je muziek af te spelen. Ook compatibel met aptX voor hoogwaardige afspeelkwaliteit mits ondersteund door brontoestel
 • Internet Radio – Krijg toegang tot duizenden internet radio stations en sla je voorkeuze op voor gemakkelijke toegang
 • Streaming Services – Directe ondersteuning van streaming services en krijg toegang tot miljoenen tracks vanaf je portable device, PC of MAC
 • USB – Voor het afspelen van muziek en het tegelijkertijd opladen van je IOS device of andere muziekspeler
 • Digitale ingang (Optisch) – Verbeter het geluid van je TV, set-top box of spelcomputer
 • 3.5 mm analoge ingang – Speel muziek van analoge bronnen zoals draagbare muziekspelers
 • Multiroom – Speel naar diverse MUSO's tegelijkertijd via Airplay of leg contact met andere Naim streaming spelers om deel uit te maken van een Naim muzieksysteem
 • Zes Naim speaker drivers – Naim's eigen ontwerp dome tweeters (x2), mid-range (x2) en bass drivers (x2)
 • 450W Versterking – Zes 75watt digitale versterkers sturen elke luidspreker onafhankelijk aan Muso control app – Zelf ontworpen Naim app om de MUSO te bedienen en je favoriete muziek te selecteren
 • Touch Panel Volume Control – Innovatieve touch bediening (gepatenteerd) met 11 volume stappen plus standby, ingangskeuze en preset selectie
 • Afstandsbediening – Afstandsbediening om de MUSO in standby te zetten, volumebediening, track keuze, pauze en de licht intensiteit te regelen
 • Kamer instellingen – Twee verschillen EQ instellingen om geluid te optimaliseren afhankelijk van de plaatsing
 • Afmetingen 12 x 63 x 25 cm (h x l x d)
 • Meer informatie en testrapporten zie meer infoWhat Hi-Fi 5-star masthead3-2

 

Bestenliste vakblad AUDIO

 
Merk en Type Prijs Waardering
     
Referenzklasse    
Geneva XXL 3350 110
Naim mu-so 1125 105
     
High-End klasse    
Geneva XL 1900 100
JBL L16 1000 95
Marantz Consolette 1000 95
B&W Zeppelin 600 92
Bluesound Pulse 700 92
Canton Musicbox 800 92
     
Spitzenklasse    
NAD Viso 1 600 90
B&W A7 800 90
B&O Beoplay A9 2000 90
Bose Soundtouch 400 82
     
Oberklasse    
Sonos Play 5 400 75

info-orange2 Klik hier voor meer informatie over garantie, levertijd en bestelvoorwaarden

Bestellingen zijn pas definitief wanneer wij de gevraagde aanbetaling (via factuur) op onze rekening hebben ontvangen. Apparatuur word door ons persoonlijk afgeleverd en geïnstalleerd. Indien het geleverde naar behoren werkt (deugdelijk product) dan hebben wij aan onze leververplichtingen voldaan (wij zijn dus niet verantwoordelijk voor externe invloeden zoals werking van uw wifi netwerk of tablet). Op dat moment betaald u resterende openstaande bedrag.

Garantievoorwaarden zijn volgens de geldende voorwaarden van de leverancier of importeur. Is de garantietermijn niet nader bepaald geven wij 1 jaar garantie op nieuwe apparatuur.

Levertijd
De meeste apparatuur is op voorraad bij de leverancier. Indien voorradig bij onze leverancier is de apparatuur meestal binnen 48 uur bij ons in huis. We nemen dan contact met u op omtrent een afspraak voor vakkundige installatie van de apparatuur.

Indien niet voorradig bij de leverancier zal de apparatuur bij de fabrikant moeten worden besteld. Meestal is dat in het buitenland en houd u dan dus rekening met een extra 1 a 2 weken levertijd. Speciale producten (maatwerk) is volgens afspraak.

Bestelbevestiging
Na ontvangst van uw bestelling of reservering sturen wij u een factuur met een overzicht van de apparatuur. Na ontvangst van de gevraagde aanbetaling/voorschot is de koop definitief.

Klantenservice
Bij vragen of klachten mail of bel ons.

Ons klantenservicebeleid is om binnen 48 uur na ontvangst van klacht of vraag een antwoord te zenden. Wij behouden ons het recht voor de geleverde apparatuur terug te halen voor inspectie. Bij een eventuele geschil houden wij ons het recht voor dit geschil voor te leggen aan de importeur. Zijn oordeel is bindend.

Bedenktijd
Indien u een apparaat reserveert dient u het apparaat op te halen of maken we een afspraak voor installatie. U heeft bij een reservering geen recht op bedenktijd.

Bij een bestelling met installatie leveren wij een dienst en kunt u geen recht op bedenktijd bedingen. Na installatie en controle op werking is de koop definitief gesloten, wij vragen hiervoor een ontvangstbewijs te tekenen. Dit ontvangstbewijs dient tevens dat u afziet van de bedenktermijn.

Bij een bestelling zonder installatie heeft u een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bestelde apparatuur. Dit geldt niet bij speciale leveringen zoals maatwerk. U heeft recht op een deugdelijk product.

Indien u de verpakking netjes heeft geopend en het apparaat heeft geïnspecteerd kunt zonder opgave van reden het apparaat naar ons terugzenden. U ontvang hiervoor van ons een retourformulier.

U draagt zorg voor deugdelijke verpakking en transportwijze. Mocht het apparaat en de verpakking onverhoopt dusdanig zijn beschadigd houden wij ons het recht voor de retourzending te weigeren.

Na ontvangst van de retour gezonden apparatuur zullen wij u het betaalde bedrag binnen 14 dagen op uw rekening terug storten.

Link: Algemene verkoopvoorwaarden

Andere vergelijkbare producten :

Bewaren

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws? Vraag dan onze nieuwsbrief aan!

 • De nieuwste producten
 • Beurzen
 • Kijk en Luisterdagen
 • Demodagen
 • Weetjes

Aanmelden voor de nieuwsbrief