Hifi Limburg Logo LC                                                                                         

Openingstijden:    Klik Hier

Gratis parkeren voor de deur (3 uur met parkeerschijf)
Uniti Star 1 1513

Naim Uniti Star All-in-oneNaim naimuniti 1-56

Highlights

STAR is het meest uitgebreide component in het UNITI assortiment. Uiteraard beschikt hij over dezelfde mogelijkheden als ATOM, echter voegt daar nog een aantal mogelijkheden aan toe.

Zo heeft STAR de beschikking over een krachtigere eindversterker, met 2 x 70 Watt aan vermogen levert hij serieuze kracht en controle. Daarnaast beschikt STAR over een cd-speler met ingebouwde rip mogelijkheid. Hij kan hiermee uw cd’s omzetten naar hoogwaardige digitale audiofiles. Deze bestanden kunt u opslaan op uw NAS, USB-harddrive of via gemakkelijk een SD-geheugenkaart in de achterzijde van de STAR. De ingebouwde UPnP server deelt uw muziek op het netwerk zodat andere netwerkspelers ook uw collectie kunnen benaderen.

Standaard beschikt de STAR over een HDMI verbinding, hiermee haalt u het beste uit uw tv-geluid. Daarnaast beschikt u over een groot 4 digitale ingangen en 2 analoge ingangen. Door de stereo en pre-amp RCA ingangen kunt u de STAR ook als bron of als bron-voorversterker gebruiken samen met een losse eindversterker.

Verder heeft STAR de laatste mogelijkheden op het gebied van streaming. Zo is er ondersteuning voor TIDAL en Spotify Connect, maar kunt u gemakkelijk via Bluetooth, Airplay en Google Cast verbinding maken met elke streamingdienst via uw mobile device.

Met het grootste gemak luistert u naar muziek vanaf de andere kant van de wereld met Internetradio. Mocht u toch nog graag luisteren naar FM/DAB+, dan is de STAR hier optioneel mee aan te vullen.

info-orange2 Klik hier voor meer informatie over garantie, levertijd en bestelvoorwaarden

Bestellingen zijn pas definitief wanneer wij de gevraagde aanbetaling (via factuur) op onze rekening hebben ontvangen. Apparatuur word door ons persoonlijk afgeleverd en geïnstalleerd. Indien het geleverde naar behoren werkt (deugdelijk product) dan hebben wij aan onze leververplichtingen voldaan (wij zijn dus niet verantwoordelijk voor externe invloeden zoals werking van uw wifi netwerk of tablet). Op dat moment betaald u resterende openstaande bedrag.

Garantievoorwaarden zijn volgens de geldende voorwaarden van de leverancier of importeur. Is de garantietermijn niet nader bepaald geven wij 1 jaar garantie op nieuwe apparatuur.

Levertijd
De meeste apparatuur is op voorraad bij de leverancier. Indien voorradig bij onze leverancier is de apparatuur meestal binnen 48 uur bij ons in huis. We nemen dan contact met u op omtrent een afspraak voor vakkundige installatie van de apparatuur.

Indien niet voorradig bij de leverancier zal de apparatuur bij de fabrikant moeten worden besteld. Meestal is dat in het buitenland en houd u dan dus rekening met een extra 1 a 2 weken levertijd. Speciale producten (maatwerk) is volgens afspraak.

Bestelbevestiging
Na ontvangst van uw bestelling of reservering sturen wij u een factuur met een overzicht van de apparatuur. Na ontvangst van de gevraagde aanbetaling/voorschot is de koop definitief.

Klantenservice
Bij vragen of klachten mail of bel ons.

Ons klantenservicebeleid is om binnen 48 uur na ontvangst van klacht of vraag een antwoord te zenden. Wij behouden ons het recht voor de geleverde apparatuur terug te halen voor inspectie. Bij een eventuele geschil houden wij ons het recht voor dit geschil voor te leggen aan de importeur. Zijn oordeel is bindend.

Bedenktijd
Indien u een apparaat reserveert dient u het apparaat op te halen of maken we een afspraak voor installatie. U heeft bij een reservering geen recht op bedenktijd.

Bij een bestelling met installatie leveren wij een dienst en kunt u geen recht op bedenktijd bedingen. Na installatie en controle op werking is de koop definitief gesloten, wij vragen hiervoor een ontvangstbewijs te tekenen. Dit ontvangstbewijs dient tevens dat u afziet van de bedenktermijn.

Bij een bestelling zonder installatie heeft u een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bestelde apparatuur. Dit geldt niet bij speciale leveringen zoals maatwerk. U heeft recht op een deugdelijk product.

Indien u de verpakking netjes heeft geopend en het apparaat heeft geïnspecteerd kunt zonder opgave van reden het apparaat naar ons terugzenden. U ontvang hiervoor van ons een retourformulier.

U draagt zorg voor deugdelijke verpakking en transportwijze. Mocht het apparaat en de verpakking onverhoopt dusdanig zijn beschadigd houden wij ons het recht voor de retourzending te weigeren.

Na ontvangst van de retour gezonden apparatuur zullen wij u het betaalde bedrag binnen 14 dagen op uw rekening terug storten.

Link: Algemene verkoopvoorwaarden

Andere vergelijkbare producten :

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws? Vraag dan onze nieuwsbrief aan!

  • De nieuwste producten
  • Beurzen
  • Kijk en Luisterdagen
  • Demodagen
  • Weetjes

Aanmelden voor de nieuwsbrief