Hifi Limburg Logo LC                                                                                         

Openingstijden:    Klik Hier

Gratis parkeren voor de deur (3 uur met parkeerschijf)
Telegartner 1-736

Telegartner  highend cat 6A R45J stekker

Highlights

HIGHLIGHTS & DETAILS

Afgeschermede cat 6A netwerkstekker. Deze highend RJ45 stekker is gemaakt voor de perfecte overdracht van data en is te gebruiken voor zelfmontage. Prachtig afgewerkt.

BESCHREIBUNG

Der RJ45-Stecker Cat.6A ist der für zeitsparende und zuverlässige Konfektionierung vor Ort, für alle Netze von Voice bis 10 Gigabit Ethernet. In nur 60 Sekunden lässt er sich auf alle gängigen Kabeltypen montieren – ohne Spezialwerkzeug. Gerade bei begrenzten Platzverhältnissen in Rechenzentren lassen sich so Verbindungen zentimetergenau schnell und kostengünstig realisieren. Kabelüberlängen und die daraus resultierenden Platzprobleme gehören der Vergangenheit an. Und dank seiner kompakten Bauform ist der multiportfähige Cat.6A Steckverbinder auch auf engstem Raum einsetzbar.
Anwendung:
Schritt 1: Kabelmantel entfernen, Adernpaare vorsortieren, entdrillen und in den Adernmanager einführen. Die integrierte Montagehilfe schützt die Platine und erleichtert die Montage. Bei der gut sichtbaren Bedruckung kann zwischen dem Farbcode nach T568A und T568B gewählt werden. Adernmanager mit einer Zange zusammendrücken und überstehende Adern abschneiden.
Schritt 2: Montagehilfe abziehen und die Platine mit den angeschlossenen Adern in das Steckergehäuse einführen. Das Adernmanagement ist verdrehsicher gestaltet und kann nur in der richtigen Orientierung in das Steckergehäuse geschoben werden.
Schritt 3: Gehäuse verrasten und die Zugentlastung einrasten.

LIEFERUMFANG

Stecker inkl. Schutzkappe.

Aansluitmethode B wordt in Europa meestal gehanteerd (zie bijgevoegde instructie)

info-orange2 Klik hier voor meer informatie over garantie, levertijd en bestelvoorwaarden

Bestellingen zijn pas definitief wanneer wij de gevraagde aanbetaling (via factuur) op onze rekening hebben ontvangen. Apparatuur word door ons persoonlijk afgeleverd en geïnstalleerd. Indien het geleverde naar behoren werkt (deugdelijk product) dan hebben wij aan onze leververplichtingen voldaan (wij zijn dus niet verantwoordelijk voor externe invloeden zoals werking van uw wifi netwerk of tablet). Op dat moment betaald u resterende openstaande bedrag.

Garantievoorwaarden zijn volgens de geldende voorwaarden van de leverancier of importeur. Is de garantietermijn niet nader bepaald geven wij 1 jaar garantie op nieuwe apparatuur.

Levertijd
De meeste apparatuur is op voorraad bij de leverancier. Indien voorradig bij onze leverancier is de apparatuur meestal binnen 48 uur bij ons in huis. We nemen dan contact met u op omtrent een afspraak voor vakkundige installatie van de apparatuur.

Indien niet voorradig bij de leverancier zal de apparatuur bij de fabrikant moeten worden besteld. Meestal is dat in het buitenland en houd u dan dus rekening met een extra 1 a 2 weken levertijd. Speciale producten (maatwerk) is volgens afspraak.

Bestelbevestiging
Na ontvangst van uw bestelling of reservering sturen wij u een factuur met een overzicht van de apparatuur. Na ontvangst van de gevraagde aanbetaling/voorschot is de koop definitief.

Klantenservice
Bij vragen of klachten mail of bel ons.

Ons klantenservicebeleid is om binnen 48 uur na ontvangst van klacht of vraag een antwoord te zenden. Wij behouden ons het recht voor de geleverde apparatuur terug te halen voor inspectie. Bij een eventuele geschil houden wij ons het recht voor dit geschil voor te leggen aan de importeur. Zijn oordeel is bindend.

Bedenktijd
Indien u een apparaat reserveert dient u het apparaat op te halen of maken we een afspraak voor installatie. U heeft bij een reservering geen recht op bedenktijd.

Bij een bestelling met installatie leveren wij een dienst en kunt u geen recht op bedenktijd bedingen. Na installatie en controle op werking is de koop definitief gesloten, wij vragen hiervoor een ontvangstbewijs te tekenen. Dit ontvangstbewijs dient tevens dat u afziet van de bedenktermijn.

Bij een bestelling zonder installatie heeft u een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bestelde apparatuur. Dit geldt niet bij speciale leveringen zoals maatwerk. U heeft recht op een deugdelijk product.

Indien u de verpakking netjes heeft geopend en het apparaat heeft geïnspecteerd kunt zonder opgave van reden het apparaat naar ons terugzenden. U ontvang hiervoor van ons een retourformulier.

U draagt zorg voor deugdelijke verpakking en transportwijze. Mocht het apparaat en de verpakking onverhoopt dusdanig zijn beschadigd houden wij ons het recht voor de retourzending te weigeren.

Na ontvangst van de retour gezonden apparatuur zullen wij u het betaalde bedrag binnen 14 dagen op uw rekening terug storten.

Link: Algemene verkoopvoorwaarden

Andere vergelijkbare producten :

Telegartner stekker

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws? Vraag dan onze nieuwsbrief aan!

  • De nieuwste producten
  • Beurzen
  • Kijk en Luisterdagen
  • Demodagen
  • Weetjes

Aanmelden voor de nieuwsbrief