MAGAZIJN LEEGVERKOOP

KORTINGEN 25 % TOT 80% OP ALLES !

ALLES MOET WEG

 

 

 

  

terug naar home

Enkel toegankelijk voor genodigden!

Muzikale opening van HiFi Limburg op zondag 1 september 2013 in Geulle. Het muzikale duo Clean Pete, bestaande uit een celliste en gitariste, zal hierbij een modern- en klassiek concert geven. Kortom, HiFi Limburg biedt een gevarieerde audio middag voor Hifi liefhebbers die op een hoogwaardig niveau kunnen luisteren en van mooie muziek kunnen genieten.

 

Clean-Pete

Clean Pete stond vorig jaar in de finale van de grote prijs van Nederland. Ze spelen in het voorprogramma van Anne Soldaat (beste gitarist van Nederland) en hebben een platencontract gekregen. Dus niet zomaar de eerste de beste musici komen naar Geulle!

Ook kun je kennis maken en ervaringen uitwisselen met klanten van HiFi Limburg die thuis al optimaal genieten van Hifi audio apparatuur zoals Naim en Sonus Faber. Wellness voor je oren in je eigen leefomgeving en/of op kantoor. Thuiswerken was nog nooit zo aangenaam met moderne hoogwaardige Hifi apparatuur. Kom genieten van mooie muziek met en door excellente installaties in onze akoestische luisterruimte. Ervaar dat goed afgestemde hoogwaardige installaties niet alleen mooi kunnen uitzien, maar ook prachtig kunnen klinken. Naim en Sonus Faber behoren tot de absolute wereldtop op Hifi gebied!

Het met de hand gemaakte Engelse merk Naim maakt reeds 40 jaar het beste dat te krijgen is in o.a. CD-spelers en streamers. Naim geniet tevens grote bekendheid met zijn versterkers en voedingen. In juli zijn 3 nieuwe geïntegreerde versterkers geïntroduceerd, ze zijn bij ons te beluisteren!

De Italiaanse oprichter van Sonus Faber, Franco Serblin, is helaas in april van dit jaar overleden. Hij ontwierp de laatste 33 jaar prachtig klinkende en fraai uitziende luidsprekers. Prachtig handgemaakt Italiaans design in optima forma!

Programma:
16.00 - 16.30 Ontvangst

16.30 - 16.40 Welkomwoord en introductie Naim en Sonus Faber
16.40 - 16.50 Website hifimaastricht.nl en planning opening winkel in Bunde in 2014
17.00 - 18.00 Clean Pete concert
18.00 - 19.00 Borrel en hapjes

Tot ziens en horens op zondag 1 september. 

Menu winkel

Maximenu CK message : Your module ID 244 is still working in V8 Legacy mode. Please change it in the Advanced options to remove this message.

Menu Service

Maximenu CK message : Your module ID 245 is still working in V8 Legacy mode. Please change it in the Advanced options to remove this message.

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643