MAGAZIJN LEEGVERKOOP

KORTINGEN 25 % TOT 80% OP ALLES !

ALLES MOET WEG

 

 

 

  

Investeren in een goede hifiset, die een 'levenlang meegaat', vereist het maken van een zorgvuldige en juiste keuze. We adviseren u en helpen u bij het maken van de perfecte keuze.  Genieten op niveau van mooie muziek en mooie klanken, dat is waar wij voor staan met onze ervaring en kennis.  Laat u overtuigen van de mooie klanken van onze hoogwaardige topmerken (van betrouwbare fabrikanten/importeurs) zoals NAIM, KEF, Dynaudio, Focal, Lyngdorf, Atoll, Neat Acoustics......

 

Unieke Service en klantvoordeel voor klanten

Een klant van HiFi Limburg krijgt 5 unieke extra service en voordeel aangeboden. Lees beneden wat dit voor jouw als klant inhoudt.

 

1. Advies/expertise op maat

Voor de gemiddelde consument is het moeilijk om eindeloos apparatuur uit te proberen en te combiberen. Wij doen dit natuurlijk regelmatig en zijn daardoor in staat om een juiste perfect klinkende installatie samen te stellen. Deze installatie brengen we verder tot rijping door het juiste gebruik van bekabeling en tuning. Dat is dan ook onze expertise en onderscheidend vermogen tot de gemiddelde (internet)audiowinkel. Onze filosofie is dat hifi apparatuur goed en deskundig met de juiste kabels en van het passende niveau moet zijn voorzien. Als de bekabeling ondermaats is ten opzichte van de apparatuur zal de set nooit tot zijn recht komen en dus niet goed spelen. Anderzijds hoeven kabels ook niet te duur zijn want de set word daar echt niet veel beter van. In onze overzichtelijke winkel krijg je advies op maat op het gebied van hoogwaardige Hifi apparatuur, Streaming en Akoestiek. We bespreken samen welke vragen er zijn en welke oplossingen mogelijk zijn. Ook is het mogelijk dat we naar jou thuis komen en bekijken de situatie ter plekken. Als we bij je thuis zijn voeren we uit:
- bekijken en beluisteren we de akoestiek van de luisterruimte,
- meten de stroomvoorziening en aarde door,
- bekijken we de apparatuur en opstelling,
- nemen desgevraagd een aantal dempingsplaten mee,
- vragen naar je muzieksmaak en luistervolume, 
- luisteren we naar enkele referentieopnames.
Samen bespreken we aansluitend de wens of vraag en geven een deskundig advies op maat. Indien je na het advies producten bij ons koopt is dit advies geheel gratis. Komt het niet tot een aankoop vragen wij € 45,- per uur (ex.btw).

 

2. Alle producten (indien gewenst) snel bij je thuis geleverd en geinstalleerd

Op een tijdstip dat het jou uitkomt staan we (meestal binnen 48 uur) met de apparatuur bij je voor deur. Na akkoord voor ontvangst van de apparatuur volgt de betaling, per pin, van het resterende bedrag. De apparatuur wordt vakkundig aangesloten en gedemonstreerd. Modern bestelgemak en 'ouderwetse' degelijke service!

 

3. Ons aanbod overzichtelijk in onze winkel en op deze website

In onze stijlvolle winkel staan 18 sets en diversen bluetooth luidsprekers speelklaar opgesteld. De volledige collectie van onze hifi apparatuur, kabels en accessoires zijn overzichtelijk op onze website te vinden. Per product vind je een beschrijving, technische informnatie, upgrade mogelijkheden, interssante links en prijzen met uitvoeringsmogelijkheden. Zo maak je handig en overzichtekijk een goede keuze. 

 

4. Aanleggen (wifi)netwerken. 

We zijn deskundig op het gebied van het aanleggen van (wifi)netwerken en PC/MAC gebruik. Vraag naar onze mogelijkheden.
Voor het aanleggen van (wifi)netwerken gelden aanvullende leveringsvoorwaarden.

 

5. Afstellen platenspelers

Het afstellen van platenspelers doen we vakkundig. Onderzoekskosten bedragen € 60,- naast de eventuele reparatie-uren en materiaalkosten. We kunnen helaas vooraf niet zeggen of de speler en/of element nog goed aan het spelen is te krijgen. Je betaalt daarom altijd de inspectiekosten.

 

Redenen genoeg om naar Limburg te komen en een bezoek te brengen aan HiFi Limburg. 

 

 

Menu winkel

Maximenu CK message : Your module ID 244 is still working in V8 Legacy mode. Please change it in the Advanced options to remove this message.

Menu Service

Maximenu CK message : Your module ID 245 is still working in V8 Legacy mode. Please change it in the Advanced options to remove this message.

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643