MAGAZIJN LEEGVERKOOP

KORTINGEN 25 % TOT 80% OP ALLES !

ALLES MOET WEG

 

 

 

  

In de maand oktober staat streaming centraal. Iedere zaterdagmiddag (om 13.00 uur) staat een onderwerp op het gebied van streaming centraal.
Ter gelegenheid van deze streamingmaand krijg je een passend accessoire gratis bij aankoop van een Streamer of DAC.

naim unitiqute2 ipadzat 5 okt: Wat is streaming? Er zijn diversen soorten streaming mogelijk, zo heb je Spotify, afspelen van geripte cd's via een streamer en muziek afspelen via je PC. We laten alle mogelijkheden zien en horen en geven duidelijke uitleg en tips.

zat 12 okt: PC Audio. Alles op het gebied van muziek afspelen via je PC of Mac. Rechtstreeks of via een DAC.

zat 19 okt: Streaming in HD. Welke formaten van muziekbestanden zijn er? Klinkt HD beter. Waar kan ik HD bestanden vinden? Tevens bespreken we hoe je een stabiel netwerk aanlegd.

zat 26 okt: Workshop streaming. In deze workshop gaan we samen aan de slag op het gebied van streaming. Er zal ook een vergelijk worden gemaakt tussen CD en Streamer, wie gaat er winnen? We gaan proberen alle vragen te beantwoorden maar willen ook van jullie leren. Stel je vraag alvast in je aanmelding.

Meld je hier aan als je naar een weekend (of alle) wilt langs komen om de de mogelijkheden op streamgebied te ervaren. Geef in de mail aan welke dag(en) je wilt komen en stel alvast een vraag. We beantwoorden deze dan als je komt.

Tot ziens op een van onze weekenden! We starten om 13.00 uur.
Koffie met wat lekkers staat voor je klaar.

Jack en Janet

 

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643