MAGAZIJN LEEGVERKOOP

KORTINGEN 25 % TOT 80% OP ALLES !

ALLES MOET WEG

 

 

 

  

 

Nieuwsbrief najaar 2015 logo nieuwsbrief  

- Vanaf 1 mei 2016 hebben we een nieuw winkelpand in het oudste dorp van Limburg. 

- Nieuwe Dynaudio Connect om te streamen op draadloze speakers. Hifi simpel! 

- DEMO woensdagavond 4 november: Naim NAC 272 en NAP 250DR nieuwe highend topcombinatie. 
  Meld je aan via mail. We hebben 10 plaatsen beschikbaar dus wees er vroeg bij.

- DSD op highend streamers van Naim. Detail en zuiverheid!

- Beurzen: Veldhoven op 26 en 27 september, Bonn 3 en 4 oktober, Brussel 14 en 15 november

- Muziektip: Mark Knopfler en zijn nieuwste CD Tracker. Ook verkrijgbaar in HD

 

 

 

thumb Beek.10 1024Vanaf 1 mei 2016 hebben we een nieuw winkelpand in het oudste dorp van Limburg.

Na een lange zoektocht voor een geschikt winkelpand is het gelukt. We hebben een prachtig groot winkelpand gevonden in gemeente Beek. Gemeente Beek is gunstig gelegen aan de autowegen A2 en A73 (nabij vliegveld Maastricht en Maasmechelen) en gemakkelijk bereikbaar voor de Nederlandse en Belgische limburgers. Parkeren is gratis met een parkeerschijf. Het winkelpand heeft diversen ruimtes waar we mooi onze producten kunnen showen en laten klinken.
Eind december volgt er meer informatie want de huidige winkellier wil niet dat er nu al details naar buiten komen.

Jullie horen van ons!

 

 

 

Dynaudio Xeo rangeNieuwe Dynaudio Connect om te streamen op draadloze speakers. Hifi simpel! 

Dynaudio is de laatste 4 jaar vooral bekend om zijn draadloze luidsprekers. De XEO 4 en 6 zijn zeer goede hifi luidsprekers die perfect draadloos muziek laten horen. Dit gebeurd met een Hub. Op deze hub sluit je (tot maximaal 5) appraten aan en je kunt de luidsprekers over in je kamer(s) plaatsen onafhankelijk van je bronapparatuur (zoals TV). Ook is het systeem met meerdere luidsprekers te koppelen (multiroom).
Dynaudio heeft in het voorjaar de draadloze luidsprekers uitgebreid met de XD serie en deze spelen op highend niveau. Prachtige klanken overal in je huis waar je maar wilt. Verder hebben ze een nieuwe hub gemaakt die Connect heet. Het is hetzelfde principe maar je kunt nu via een app ook alle muziekbestanden op je PC of NAS streamen of bluetooth gebruiken. Je hebt dus geen apparatuur meer nodig dan 2 luidsprekers. Hifi simpel!
Ga hier naar de nieuwe Connect.

 

 

 

nac272 nap250DEMOAVOND met NAIM

DEMO woensdagavond 4 november (19.30 uur) demonstreert Rowan Dernee van Latham Audio de nieuwe highend topcombinatie Naim NAC 272 (voorversterker/streamer/dac) en NAP 250DR (eindversterker). Ook neemt hij de nieuwe kabelserie Lumina mee.
In de zomer hebben we voor het eerst deze combinatie gehoord en we waren er direct weg van. Wat een mooi geluid met diepgang en detail, gewoon geweldig! We hebben Rowan gevraagd of hij een demoavond wilde organiseren en dat wilde hij graag doen. De combinatie word gespeeld op de Ovators 400.
Laat deze gelegenheid om een highend combinatie te horen niet aan je voorbij gaan en Meld je aan via mail. We hebben maximaal 10 plaatsen beschikbaar dus wees er vroeg bij. Voor een hapje en een drankje word gezorgd.

Je bent van harte welkom.

 

 

 

dsd logoDSD op highend streamers van Naim. Detail en zuiverheid!

Naim heeft weer een stap voorwaarts gezet naar HD (hoge resolutie) muziek. Sinds een aantal jaar maken de Naim streamers gebruik van HD 32 bits - 192 kHz, de zogenaamde HD kwaliteit in PCM formaat. Deze HD kwaliteit klinkt beter dan de gebruikelijke CD kwaliteit. DSD maakt gebruik van een ander formaat dan PCM. Onze vroege ervaring is dat DSD zeker gelijkwaardig is aan PCM maar anders klinkt. Met DSd krijg je een beter plaatsing en breder podium en het geluid is natuurlijk en zuiver. Je kunt DSD krijgen op de streamers NAC-N272, ND5XS, NDX, NDS, Superuniti via een software update (niet op de andere Uniti modellen en NAC 172XS ). Lees meer over DSD op onze streaming pagina.

Direct naar onze streamers

 

 

 

xfi 2015 logo websiteBeurzen: Veldhoven op 26 en 27 september, Bonn 3 en 4 oktober, Brussel 14 en 15 november

 Dit najaar zijn er weer diversen beurzen in de regio. Altijd leuk om heen te gaan.

- In het weekend van 26 en 27 september is de X-fi in Veldhoven. http://x-fi-audioshow.nl

- In Bonn zijn op 3 en 4 oktober de West Deutsche Hifitage. http://www.bonnaudio.de/westdeutsche-hifi-tage

- Brussel heeft op 14 en 15 november de Belgium New Music show. http://www.nmhighendinnovation.com

 

 

 

Mark Knopfler dei Dire Straits e il suo nuovo album TrackerMuziektip: Mark Knopfler met zijn nieuwste CD Tracker. Still going strong!

 Mark heeft weer een CD gemaakt en wat voor eentje. Na zijn laatste CD Privateering in 2012 heeft hij een mooi klinkende CD gemaakt met mooie nummers. Je merkt dat er een stukje nostalgie in de nummers zit maar dat vind ik prima. De CD is ook te krijgen als download in verschillende resoluties. De 96 uitvoering vind ik het mooist. http://www.qobuz.com/nl-nl/album/tracker-deluxe-mark-knopfler/0060254722250

 

 

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643