MAGAZIJN LEEGVERKOOP

KORTINGEN 25 % TOT 80% OP ALLES !

ALLES MOET WEG

 

 

 

  

Banner collectie 3

HiFi Limburg bied een in Nederlands- en Belgisch Limburg brede collectie met ruime keuze aan hoogwaardige audio apparatuur, bekabeling en accessoires. Om uw keuze makkelijker te maken kunt u in het linker menu kiezen voor onze aanbiedingen, een specifiek merk of voor specifieke producten (versterkers, streamers,...).

- Onder de knop aanbiedingen vind u alle actuele aanbiedingen van nieuwe audio producten, gebruikte apparatuur en ex-demo's.

- Als u een merk kiest, vind u daar de diverse producten die dit merk te bieden heeft.

- Maakt u de keuze onder producten dan vind u de diverse producten van diverse merken. Zo kunt u gemakkelijk
  producten vergelijken met andere merken.

 <--- Bekijk onze aanbiedingen, merken en producten

 

 

Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van een keuze mail of bel ons dan voor advies. 

Enkele algemene tips:

- Een goede audioset bestaat uit goede apparatuur die goed en deskundig is aangesloten en goed staat opgesteld in de betreffende ruimte waarin u luistert. Opstellen van luidsprekers is belangrijk en kost enkel kennis en een beetje uitproberen.

- Wat is het belangrijkste apparaat in een set? De luidsprekers moeten afgestemd zijn op uw budget en uw muziek- en klanksmaak. Dat is een kwesie van advies vragen en komen luisteren. Daarop volgend is de voorversterker een zeer belangrijk onderdeel die zorgt voor detailering en signaal/ruis verhouding. In onze ogen het belangrijkste want daar gaat alle geluidsignaal doorheen. Als de voorversterker niet past bij de andere apparaten dan zorgt deze voor een flessehals en is het geluid gedempt. Dan vogt de bron, dat kan een platenspeler, streamer of cd-speler zijn. De bron is belangrijk omdat hij het signaal aan de voorversterker doorgeeft en als deze geen goed signaal krijgt kan hij het niet beter maken. Als laatste is de eindversterker aan de beurt. Deze zorgt voor kracht, dynamische controlle en impulsnauwkeurigheid. Aansluitende bekabeling en tuning. Al deze apparatuur natuurlijk wel in de juiste verhoudingen met elkaar. Een set moet in evenwicht zijn.

- Bekabeling is regelmatig onderwerp van gesprek. Ik hoor vaak: maakt dat nu veel verschil? Ons antwoord is dat een goede set met een passend niveau bekabeling moet zijn aangesloten. Slechte of niet passende kabels zorgen dat een goed apparaat niet alles laat horen wat er in zit en dus de set ondermaats speelt. U wilt niet weten hoe vaak wij sets tegenkoemn die uit uitstekend (en dure) apparatuur bestaat en is aangesloten met slechte of ondermaatse kabels. Als we dan goede kabels erop aansluiten vallen (tot nu toe) alle klanten van hun stoel als ze het verschil horen. Het is echter niet nodig om te dure kabels op een set aan te sluiten. Het geluid word dan maar minimaal beter. Dus passende kabels is ons advies, niet te duur maar zeker niet te goedkoop!

Is een streamer altijd beter dan een CD-speler of platenspeler? Nee niet altijd, maar een streamer heeft vele mogelijkheden (zoals bijvorbeeld DAC en iRadio) en is in ten opzichte van een CD-speler een behoorlijk stuk goedkoper. Als je daarbij ook nog gebruikt gaat maken van HD (hoge resolutie) muziek dan is een streamer maar moeilijk te overtreffen.

 

Installeren van streamers en netwerken:

Indien wij een streamer of andere (wifi)netwerk apparatuur leveren is het noodzakelijk dat je beschikt of een stabiel en degelijk (wifi)netwerk. Dit netwerk moet geschiukt zijn voor streaming. Voor het leveren van streamers en netwerkapparatuur gelden aanvullende verkoopvoorwaarden.

 

Menu winkel

Maximenu CK message : Your module ID 244 is still working in V8 Legacy mode. Please change it in the Advanced options to remove this message.

Menu Service

Maximenu CK message : Your module ID 245 is still working in V8 Legacy mode. Please change it in the Advanced options to remove this message.

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643