MAGAZIJN LEEGVERKOOP

KORTINGEN 25 % TOT 80% OP ALLES !

ALLES MOET WEG

 

 

 

  

 

Banner All-in-oneAll-in-one

All-in-one (alles-in-een) raakt steeds populairder en beter

 Alles-in-een is 1 apparaat (versterker/streamer/internetradio) met losse luidsprekers (enkele modellen hebben ook ingebouwde).

In de jaren 70 en 80 kwamen er al steeds meer alles-in-een systemen die de losse apparaten zouden kunnen vervangen. De laatste jaren echter kunnen de alles-in-een systemen zich goed meten met losse apparaten. Door de streamers is het mogelijk om kleiner te behuizen en toch de kwaliteit te blijven garanderen zoals we gewend zijn. Het design aspect is de laatste jaren ook steeds belangrijker aan het worden en daardoor worden de alles-in-een apparaten steeds populairder.

All-in-one apparaten hebben een eigen app waardoor je gemakkelijk van je smartphone, ipad of PC/MAC muziek kunt uitkiezen. Streamingdiensten zoals Spotify of Tidal of internetradio zijn beschikbaar zodat je alle muzieksoorten kunt ontdekken. Je kunt er ook je TV op aansluiten. Ze hebben allemaal goed werkende internetradio en ook vaak DAB+. Deze laatste raden wij af  omdat de ontvangst in Limburg nog niet altijd overal stabiel is.

De laatste trend is dat all-in-one apparaten koppelbaar zijn met diversen ruimtes in je huis. Ook steeds populairder is een kleurenscherm waarop je veel (muziek)informatie krijgt.

Er zijn al all-in-one's vanaf € 629,-.

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643