MAGAZIJN LEEGVERKOOP

KORTINGEN 25 % TOT 80% OP ALLES !

ALLES MOET WEG

 

 

 

  

Productoverzicht Questyle; Passie voor muziek en film!

Logo Questyle

Questyle Audio ontwerpt en bouwt muziekspelers voor het weergeven van high res muziek. Daarbij worden een aantal innovaties toegepast: ‘Current Mode Amplification’, ‘True DSD’, drievoudige asynchrone USB-klokken, en 5GHz draadloze technologie voor audio.

Current Mode Amplification

Questyle heeft een unieke versterkertechniek toegepast: ‘Current Mode Amplification’. Dit concept heeft twee grote voordelen: niet alleen een enorme verlaging van de ruisvloer, waardoor er veel meer ruimte is voor micro-informatie in de muziek, daarnaast is de versterker honderden malen sneller, waardoor terugkoppeling toe te passen is zonder dat dit de timing van de muziek versmeert.

Voor deze versterkertechniek heeft Jason Wang, die Questyle in 2012 oprichtte, een patent toegekend gekregen. Op de website van Questyle vindt u meer informatie.

De apparatuur is volledig gebalanceerd uitgevoerd, en kan daarnaast single-ended uitsturen.

True DSD en PCM DA-converters

Er zijn tegenwoordig veel DA-converters die DSD kunnen verwerken. Uniek is dat Questyle in een aantal producten True DSD heeft toegepast. Bij True DSD wordt het DSD direct verwerkt. Anderen passen ‘DSD over PCM (DoP) toe, waarbij het signaal naar PCM vertaald wordt en terug, voor de werkelijke DA-conversie plaatsvindt.

Productie bij Foxconn

Questyle wordt geproduceerd bij Foxconn, bekend van de iPhone productie. Daarbij maakt Questyle gebruik van bijzondere componenten, waaronder Plitron trafo’s, Wima condensatoren, en – zeer uniek! – Rogers keramische printplaten (in de Gold versie). De solide aluminium behuizing straalt die hoge kwaliteit ook aan de buitenzijde uit.

Mobiele en draadloze innovatie

Questyle denkt ook aan de mobiele muziekliefhebber: de QP1 R draagbare audiospeler bevat een PCM/DSD-DAC in combinatie met een versterker die alle hoofdtelefoons moeiteloos aanstuurt. Een andere innovatie van Questyle is een dedicated 5Ghz netwerk voor audioweergave, waarmee tot 8 kanalen draadloos aangestuurd kunnen worden met een hoogwaardig muzieksignaal.

Website Questyle

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643