MAGAZIJN LEEGVERKOOP

KORTINGEN 25 % TOT 80% OP ALLES !

ALLES MOET WEG

 

 

 

  

Productoverzicht; DALIdali callisto 0289

Bij DALI worden we gedreven door een onversneden passie voor muziek en een eerlijke weergave daarvan in de huiselijke omgeving. De ontwikkeling en verfijning van nieuwe technologieën om het realisme in de entertainment-ervaring thuis te verhogen is het belangrijkste doel in onze zoektocht naar wat volgens ons de beste luidsprekers ter wereld zijn.
DALI, Danish Audiophile Loudspeaker Industries, ontstond in 1983 uit de grootste hifi-winkelketen in Scandinavië, aan de hand van de observatie dat klanten vaak om een combinatie van afmetingen, vormgeving, prestaties en prijs vroegen die bestaande merken niet konden bieden. We wijdden ons volledig aan de taak om luidsprekers te bouwen met uitstekende prestaties en een natuurlijke klank tegen een concurrerende prijs. Barstend van zelfvertrouwen en geïnspireerd door de vaste overtuiging dat het mogelijk zou zijn om een unieke DALI geluids-identiteit te creëren, die focuste op muzikaal realisme en een samenhangende klank, begonnen we de weergave van geluid opnieuw te definiëren.
Nu, met bijna 35 jaar ervaring en wereldwijde erkenning, kunnen we met trots zeggen dat we een standpunt over geluid hebben ingenomen dat de technologische ontwikkeling heeft gestimuleerd, waarmee we muziek- en filmliefhebbers hebben geïnspireerd en de concurrentie iets hebben gegeven om zich aan te kunnen meten. 

Website Dali   

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643