Door HiFi Limburg geleverde Hifi sets in Nederlands- en Belgisch Limburg en Brabant:

anthem digital

Exportmanager Doug van The Chord Company overhandigd persoonlijk een bestelde Chord  Digital Cable. Verrassing voor de klant!

neat elite sx gert jansen "Voor U staat een gelukkig mens, wat een prachtig geluid!".
Adele in The Royal Albert Hall.

Rega RP3 platenspeler

Rega RP3 platenspeler. Goed afgeregeld geeft een beter geluid! Advies van de vakman: doe dit elk jaar. Weer mooier en langer genieten van LP's uit jaren 60,70 en 80.

Canton en Naim

Canton Reference Jubilee Highend vloerstaanders in combinatie met Naim Supernait 2 en Nait CD5XS. Enige vrouw in Nederland!

 quattro trio

Highend stekkerblok geleverd in Eijsden en in Mallorca. Muy Bueno!

 naim-nac172xs-nap250-chordepictwin-roland

Naim NAC 172 XS en NAP 250 met Chord Epic Twin luidsprekerkabel. Vervangen luidsprekerkabel zorgt dat de set gaat bloeien. Wat een verschil zegt de klant! Meer detail en rust, fantastisch!

naim-nac172xs-nap145-nd5xs-nac145-vdwielTop voorversterker/streamer NAC172XS in top designmeubel! "Perfecte service"

naim-uniti2

Naim Uniti2 op zwart dressoir. Black Magic!

naim-unitilite-neatacoustics-motivesx-alex

Naim UnitiLite met Neat Acoustics Motive SX. Muziek en Films!

Sonusfaber Olympica1-Lyngdorf RP1-Guus

Sonus faber Olympica 1 Monitors met Lyngdorf RP1 gecombineerd met Accuphase 560 en DP67. Fantastische highend in kleinere woonkamer!

Sonusfaber Cremona-heerlen

Sonus faber Cremona met Audio Research is altijd een perfecte combi!

naim-nait5si

Naim Nait 5 si versterker met Imakustik Bluetooth ontvanger aangesloten op Arcam irDac. PC audio en Spotify zorgen voor gemakkelijke streaming! (interieur foto volgt)

naim-unitiqute2

Naim UnitiQute 2 in combinatie met Unison Research en Totem.

Dynaudio XEO-6 draadloze luidsprekers

Wat zijn dat zijn mooie strakke speakers en wat een klank! Echt mooi transparant en heel detailrijk. Met die dempers eronder klinken ze  nog beter, (uitgetest)  die dingen zijn echt geen overbodige luxe! Het laag is ook zeer mooi, zonder dat het boem, boem, boem wordt (niet dat ik dat soort muziek heb of zou afspelen). Bij mij komt de klank net over alsof die niet uit speakers komt, waarschijnlijk omdat ze erg weinig kleuren, zoals het eigenlijk hoort te zijn, vooral prima voor het genre muziek waar ik naar luister. Ik had een CD van Brel opgezet waarop een accordion  in musette stijl te horen is (Vesoul), wel dat ding klonk net of er iemand naast mij aan het spelen was, nog nooit zo “life” gehoord, echt goed, dat beloofd!
Ik heb ze dus, zoals jij mij gezegd had, zo een 60 -70 tal cm uit de hoeken gezet en op een 10-11 tal cm van de muur af. Vervolgens heb ik de drie standen uitgetest en ben tot het besluit gekomen dat ze zeker  het mooist en meest volwassen klinken in de neutraal stand en  niet op de “wall” noch op de corner stand (wall was wel beter dan corner)! maar hier is voorlopig  duidelijk de neutraal stand de beste.
Reactie van een muzikant uit Tongeren.


naim-ovator-jaap

Naim Ovator S400 gecombineerd met Naim Supernait2 en Naim CD5XS. Bekabeliing Chord Company.Een prachtige set!


naim-nd5xs-mat

Naim streamer ND5XS in combinatie met NAD voorsversterker en Pied Pipers actieve vloerstaanders. CD worden via Rega Apollo afgespeeld.

naim-nap100-christof

Naim UnitiQute2 met NAP100. De qute geconfugureerd als streamer/voortrap en aangesloten op eindtrap NAP100. "Meer power!"

lyngdorf pmc joop thissen

Lyngdorf TDAI 2170 versterker met roomcorrector geplaatst in lastige (qua akoestiek) woonkamer gecombineerd met PMC luidsprekers op SSC dempers. De ruimtelijkheid en timing zijn fantastisch met deze combi. Als je roomcorrectie uit zet versmeerd geluidsbeeld en klinkt de muziek onsamenhangend. Snel weer aanzetten, zegt de klant!

Voldoende inspiratie opgedaan? Ga naar hifi apparatuur en kabels voor onze geselecteerde collectie.

 HiFi Limburg is leverancier van diversen topmerken zoals: Naim, Dynaudio, Focal, Lyngdorf, KEF, Atoll Electronique, Rega, Inakustik...

naim-unitilite-sander

Naim UnitiLite met Kef LS50 speakers. Mooie combi op het kantoor! 

naim-xp5xs-marc

Upgrade voor een Naim ND5XS streamer met een voeding Naim XP5XS. Hierme haalt hij bijna het niveau van een NDX!

henri janssen dynaudio focus 200xd

Dynaudio Focus 200 XD draadloze high-end luidsprekers. Overal plaatsbaar en streamen in 24-96 hires kwaliteit. Deze Focus XD serie laat zoveel meer moois horen dan de eerder gebruikte XEO-4. Prachtig!

rega-rp1-koen

Rega RP1 met performance Pack. "Ik na jaren draai weer LP's"

 naim-nait5si-loes

Naim Nait 5si versterker voor in de woonkamer. Kleine krachtpatser! Versterker wordt gecombineerd met eenvoudige streamer en ouders vloerstaanders. Bekabeling van The Chord Company. Een hele verbetering vind het echtpaar.

ssc-netpoints300-joop

SSC Netpoints 300 zorgt voor perfecte ontkoppeling op parketvloer. Klant is ondersteboven van verbetering. Ook De Uniti en Server ontkoppeld. 

 
akoestisch design fotopaneel Rivasono

Akoestisch Design fotopaneel met eigen foto's van het Limburgse landschap. De muziek in de woonkamer is nu een stuk mooier en het is aangenamer tijdens gesprekken, zeggen de eigenaren!

 ahp klankmodule 3i

Volledige stroomgroep door electricien aangelegd met Inakustik, AHP en Furutech componenten.

Reactie klant: Het resultaat klinkt fantastisch! Het is allemaal weer transparanter geworden en het klinkt zachter/warmer, maar vooral de basweergave is mooier en dieper, waardoor het gevoel erbij aanwezig te zijn veel sterker wordt. Met andere woorden een investering die ik nu al zeker de moeite waard kan noemen.

alex schmeets

De Focal Aria 926 spelen als een huis. "We zitten helemaal in de muziek!"
willy klomp "Beter? Echt wel! Ik kan weer genieten. Het TV geluid is prachtig."

muso brouns

Naim mu-so met Kerst

muso ralph bolster

 Naim mu-so op de amerikaanse ijskast

 henriette gielen

"Ik geniet met volle teugen van het prachtige apparaat (Naim Uniti 2) en mooie muziek. Bedankt voor het fijn installeren!"

frank clement 

SSC dempers, dempingsplaten, EAT stekkerblok en audiofiele zekering geplaatst. Contacten schoongemaakt en als laatste Akiko Audio Triple AC geplaatst. Betere definitie, detail, ruimtelijkheid en diepte. Een enorme verbetering vind de klant!

henri janssen

"Wat een stevig bassgeluid komt uit zo'n kleine monitor. Een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding." Het voordeel van draaadloze monitor XEO-4 is dat ze ingebouwde versterkers hebben. Daardoor ook overal plaatsbaar.

wim timmers

Dynaudio XEO-4 draadloze monitors in mooi appartement.
Mijn favoriete film HERO nog nooit zo mooi gehoord! Nu nog mijn muziek collectie via de Bluesound afspelen

Dynavector DV 20X2H L

Dynavector DV 20x2L element geleverd. Reactie klant:

Ik heb het element vanmiddag binnen gekregen en heb hem gelijk geinstalleerd. Mijn eerste indruk is al heel goed,nu nog lekker in laten spelen en dan komt het helemaal goed. Heel hartelijk bedankt voor de goede service!

nac272

NAIM NAC-N 272 streamer/dac/voorversterker met NAP 250

Mail klant: Was net Keith don't go van Niels Lofgren aan het luisteren,kippenvel.Meer rust,meer diepte,meer detail,van alles meer terwijl de 272 nog niet eens is ingespeeld.Ik ben heel erg blij.Wederom bedankt voor de goede en correcte service,ga zo door. 


Audiorack en Bower & Wilkins

Mooi audiorack met Bower & Wilkins speaker in man-cave!

rega rp3 van martin

 Volledige rega set in mooi audiorack. Nu weer genieten van oude LP'e en EP's!

Voldoende inspiratie opgedaan? Ga naar hifi apparatuur en kabels voor onze gehele collectie top merken! HiFi Limburg is leverancier van diversen topmerken zoals: Naim, Dynaudio, Focal, Lyngdorf, KEF, Atoll Electronique, Neat Acoustics, Rega, Inakustik...

 

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643