Productenoverzicht Cambridge Audio; High Quality Home Audio

Cambridge Audio logo

Music lovers on a mission

"Since we released our iconic P40 amplifier in 1968 we have pursued one simple objective: to produce audio equipment that faithfully creates a pure and natural sound. Whilst our contemporaries in America like heavier bass in their playback and often in Asia brands emphasise a mid-range mix to carry vocals, we at Cambridge Audio are sold on the unfiltered, unadulterated ‘British Sound’."Cambridge Audio Awards

Goed nieuws voor Qobuzgebruikers: Met de M-connect app is het mogelijk om naast Tidal ook Qobuz te streamen naar CXN en 851N modellen. Voordeel van M-connect, er kunnen playlists gemaakt worden voor zowel Tidal als Qobuz.
Kies voor MConnect Player Lite in de Appstore van Apple of de GooglePlaystore:

image001 2

 

Lees hier lovende testverslagen van de Cambridge Edge A

Review Cambridge Audio Edge A

Nieuw Cambridge Edge. Meer info: https://www.cambridgeaudio.com/usa/en/products/edge

Cambridge CXN en 851 vs Chord en Pioneer

 

LET OP met prijsstunters:
Hifi Limburg is een officieel geautoriseerde dealer in Limburg. Onze producten hebben dan ook 2 jaar lang de volledige garantie en ondersteuning van de Nederlandse importeur. Op internet vind je soms afwijkende prijzen door prijsstunters. De producten van deze stunters hebben regelmatig geen importeursgarantie en worden dus ook niet qua service of reparatie ondersteund door de importeur! Voordat je iets koopt overtuig je of de aanbieder ook daadwerkelijk officieel geautoriseerd dealer is.
Ook is het soms zo dat deze prijsstunters wel adverteren met producten maar ze niet daadwerkelijk hebben en ook niet nieuw kunnen leveren. Ze proberen dan sluw je iets anders te verkopen. Bij ons zijn de producten afkomstig van de Nederlandse importeur, hebben volledige garantie en service en de geleverde apparaten zijn absoluut nieuw! 

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20


kvk: 57617643