Productenoverzicht Chord Company; kabelspecialist uit Engeland

The Chord Company logo

Onder de rook van Salisbury en Stonehenge vind je de werkplaats van The Chord Company. We noemen het liever een werkplaats dan een fabriek. Geen grote machines die alles produceren. Een team van vakkundige arbeiders zorgt dagelijks voor de confectie en afwerking, desgewenst aangepast op uw verzoek.
Misschien wel de belangrijkste werknemer is Nigel Finn. Hij is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Zijn kennis van materialen, muziek en audioapparatuur is ongekend. Hij gaat dan ook door het leven als de ‘Cable Doctor’ en beantwoord hij graag al je vragen over bekabeling.
Onze dealers delen onze passie voor muziek, daarom verkopen zij ook kabels van The Chord Company. Zij demonstreren u de kabels graag. Uw oren zijn immers nog altijd de beste beoordelaars van kwaliteit!

Chord presenteert ChordOhmic verzilverde pluggen
Chord heeft nieuwe verzilverde speakerpluggen uitgebracht. Ze gaan niet alleen gebruikt worden op alle kabels van de fabrikant, maar u kunt ze ook los kopen om elke bestaande kabel op een redelijk betaalbare manier van een upgrade mee te voorzien.

Website Chord   

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643