Productenoverzicht Denon

 Denon logoDenon

Voor ons bij Denon is dit geen modekreet, maar een onderdeel van de ultieme filosofie achter alles wat we doen. Onze gehele bedrijfscultuur draait om deze drie woorden en tientallen jaren aan innovatieve en technische kennis. Elk detail van een Denon-product is vervaardigd met deze woorden in gedachten en met maar één doel voor ogen: een verbetering van de entertainment-ervaring.

Innovatieve techniek en technologie liggen ten grondslag aan alles wat een Denon-product zo iconisch maakt.

Door het ontwerp en de productie op gedisciplineerde wijze te benaderen, waarborgen onze technici dat elk component alleen met uitmuntend vakmanschap, de nauwkeurigste technieken en onberispelijke prestaties worden ontwikkeld. Wij komen vaak tot onze oplossingen nadat we voorbeelden uit allerlei sterk uiteenlopende gebieden (waaronder natuurkunde, elektronica, werktuigbouwkunde, kunst en natuur) tot in de kleinste details hebben bestudeerd. Onze constante zoektocht naar het perfecte entertainmentcomponent geeft ons niet alleen waardevolle inspiratie voor de krachtigste technische oplossingen, maar levert ook de handigste functies op om te voorzien in allerlei verschillende entertainmentbehoeften. Daarom blijven wij creatieve ideeën onvermoeibaar omzetten in toonaangevende innovaties binnen onze branche.

Samengevat: als iets niet meer passie oplevert, prestaties niet verbetert of de ervaring niet bevordert, hoort het niet thuis in een Denon-product. Dat weten we omdat we deze producten niet alleen ontwikkelen, maar ook zelf gebruiken. Wanneer u een Denon-product echt ervaart, zijn het deze hogere normen die de zintuigen prikkelen en uw entertainment nog beter maken. Dat is het verschil van Denon.

ONZE VISIE

Passie, kunst, technologie
Voor Denon is audio- en videoreproductie meer dan een bedrijfsactiviteit. Het creëren van producten die anderen in staat stellen maximaal te genieten, is een fundamentele drijfveer voor ons en de reden van ons bestaan. Bovendien is onze constante zoektocht naar het perfecte entertainmentcomponent het geheim achter de transformatie van creatieve ideeën tot toonaangevende innovaties, iets wat ons in staat stelt om in te spelen op de behoeften van consumenten. Recentelijk heeft dit geleid tot de ontwikkeling van mobiele technologieën waarmee klanten kunnen genieten van een weergave met de best mogelijke kwaliteit, ongeacht de indeling. Bij Denon draait alles om akoestische zuiverheid en een optimaal luistergenot voor klanten.

Meer dan woorden
Voor iedereen die werkzaam is bij Denon zijn passie, kunst en technologie meer dan modekreten; ze zijn onderdeel van de ultieme filosofie achter alles wat we doen. Onze gehele bedrijfscultuur draait om deze drie elementen en tientallen jaren aan innovatieve en technische kennis. Elk detail van een Denon-product is vervaardigd met deze elementen in gedachten en met maar één doel voor ogen: een optimale entertainment-ervaring.

De toekomst
De vele primeurs die Denon in de loop der tijd heeft ontwikkeld en onze 100-jarige geschiedenis op het gebied van krachtige audio- en video-ervaringen zijn bepalend voor de toekomst van het bedrijf. Wij koesteren ons erfgoed en gebruiken het als motivatie en inspiratie voor onze continue zoektocht naar perfectie. Daarnaast blijven we de fundamentele kracht, precisie en prestaties van onze producten koesteren. Bovendien kijkt Denon vooruit, blijft zich ontwikkelen en zoekt continu naar manieren om ideeën om te zetten in toonaangevende innovaties. Wat de toekomst ook brengt, Denon zal erbij zijn om onze lijst met toch al prestigieuze primeurs verder uit te breiden.
​​​

NIEUWS 

Uw oude receiver is tijdelijk geld waard bij aankoop van een Denon AVC-X6500H of AVC-X8500H.Denon inruilactie voorwaarden

 

Denon heeft instap-AV-versterkermodellen AVR-X550BT en AVR-X250BT met veel functies en krachtig geluid aangekondigd.

De AVR-X550BT biedt full 4K compatibiliteit, Dolby Vision, HDR, HLG, ARC en Bluetooth draadloze audiostreaming naast een breed scala aan andere fantastische eigenschappen. Het beperkt alle technische snufjes tot slechts één HDMI-kabel naar je tv.

Zijn jongere broertje, de AVR-X250BT, heeft een beperkt functiepakket voor een nog aantrekkelijkere prijs.

Kijk voor meer informatie op: https://wp.me/p4ywqA-7bf

HEOS3

De Denon Heos 3 staat al enige tijd lekker muziek te spelen. Maar het mooiste komt nog. Het is er niet 1, maar het zijn er 2! Inderdaad een stereo set. Want koppel een Heos 3 aan nog een Heos 3 en er ontstaat een stereo set. Dit is niet iets nieuws, want Sonos kent dit concept al langere tijd. 

Kijk voor meer informatie op: https://www.alpha-audio.nl/2018/05/review-heos-3-stereo-modus/

 

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20


kvk: 57617643