Productenoverzicht Dynaudio; Deense top luidsprekers

Dynaudio Logo

Garantiebutton 8 jaarMeer als 30 jaar geleden starten een groep van engineers in een klein dorp Skanderborg in Denemarken met het ontwerpen van luidsprekers. De groep engineers hadden een gemeenschappelijke passie voor muziek en kwamen tot de conclusie dat de beste luidsprekers op dat moment niet zonder kleuring speelden. Vervorming, timing, faseverschillen, zwakke power handling en impulse waren goed hoorbaar en zelfs goed meetbaar! Daarom richten ze een firma op om wel een luidspreker te ontwerpen en maken die geen kleuring gaf: Dynaudio.

In de huidige tijd hebben muziekliefhebbers thuis maar ook in duizende studio's wereldwijd vertrouwen op het high-end geluid van Dynaudio luidsprekers. De luidspreker systemen worden ook in Volkswagen, Volvo en Bugatti gebruikt.

Dynaudio is een voorloper op het gebied van draadloze luidsprekers. In 2011 brachten zij al de XEO 3 en 5 uit. Nu zijn dat de XEO 4 en 6. Dit jaar kwam er een uitbreiding voor deze XEO lijn in vorm van de Focus XD serie. De XD serie kan HD muziek 24/96 afspelen en met de Connect verbinding stream je alles naar de XD luidsprekers. Ook zit er Spotify Connect op en Bluetooth. Nu kan het echt: Je hebt niets meer nodig dan een paar luidsprekers. Dus geen versterkers of streamers meer, enkel luidsprekers! Gemakkelijker en opvallender in de huiskamer kan niet.

 Website Dynaudio  

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643