BLS HUB 3 4

   
BLS HUB 3 4 

Maak je systeem compleet met de HUB, een veelzijdig netwerkaccessoire dat kan worden aangesloten op een breed scala aan audiobronnen, zodat ze kunnen worden afgespeeld op elke Bluesound-speler.

Audio streamen is flexibeler dan ooit met de HUB. Verander elk bekabeld audioapparaat in een speler voor meerdere kamers door een HUB toe te voegen om muziek draadloos naar een of meerdere Bluesound-spelers in huis te verzenden. Dit betekent dat je nu vrijwel elke audiobron overal kunt streamen.

 
   
   
   
   

 

Bluesound NODE BLK 2268 1920x1080

Bedien je muziek draadloos met een Controller App voor iOS, Android, Kindle Fire en Windows/ en OS X desktop computers

Maak gebruik van internet radiostations en online muziekdiensten

Gemakkelijk in te stellen, eenvoudig uit te breiden

 

POWERNODE EDGE Black 3 4 Straightened With Display With Shadow

POWERNODE EDGE Black 3 4 Straightened With Display With Shadow

 

 

Het enige dat u hoeft te doen, is een paar passieve luidsprekers aansluiten om een ​​ongelooflijke alles-in-één HiFi-oplossing te ervaren.

Selecteer met de BluOS Controller-app nummers van populaire streamingdiensten zoals Spotify, Tidal, Qobuz, SiriusXM, uit je eigen muziekbibliotheek via Apple Airplay2, aptX™ HD Bluetooth®, of zelfs een op het netwerk aangesloten schijf of USB-harde schijf.

 

POWERNODE streaming amplifier

Stream je digitale muziek naar elke bestaande hifi-set      

Bedien je muziek draadloos met een Controller App voor iOS, Android, Kindle Fire en Windows/ en OS X desktop computers

Synchroniseer muziek met meerdere Bluesound muziekspeleres in je hele huis

 

 

Soundbar TV Movies wireless streaming

Dankzij de naadloze integratie in uw bestaande thuisbioscoopsysteem kunt u films, games en sport echt waarheidsgetrouw horen.

Stream muziekservices of -bibliotheken rechtstreeks vanaf uw smartphone, tablet of laptop met Bluetooth-streaming, mogelijk gemaakt door aptX ® HD.

Voor meer info over de Bluesound Pulse Soundbar klik hier...

 

blspulsesubpluswh l 3

De SUB+ verbetert uw thuisbioscoopsysteem door draadloos een diepe, nauwkeurige bas toe te voegen aan muziek, films, games en meer.

De SUB+ verbetert uw thuisbioscoopsysteem door draadloos een diepe, nauwkeurige bas toe te voegen aan muziek, films, games en meer.

Voor meer info over de Bluesound Sub + klik hier...

Gedepubliceerd

Extra luistersessie om 10 uur ingepland omdat 12 en 14 uur al overvol zitten.

 

NAIM luistershow zaterdag 27 oktober

Hifi Limburg organiseert zaterdag 27 oktober in samenwerking met importeur Latham Audio een luistershow. Deze zaterdagmiddag staat het hifi- en high-end topmerk NAIM centraal. De nieuwste streamer/dac de NDX2zal deze middag in de spotlight staan.
Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze luistershow. Buiten een lekkere kop koffie met vlaai ontvangt iedere bezoeker een waardebon van € 50,-. We bestaan namelijk dit jaar 5 jaar en dat willen we vieren met onze bezoekers en klanten. Graag opgeven via onderstaande link of mail.

Het merk NAIM uit Salisbury (nabij Stonehenge) maakt al 46 jaar hoogwaardige audioproducten die voldoen aan de wensen van muziekliefhebbers. Doordat de volledige productie nog steeds in Engeland plaats vind kunnen ze goede kwaliteit waarborgen. Niet voor niets ontvangt NAIM regelmatig awards en prijzen voor hun producten.

Sinds 2007 maken zij al streamers/dac op een hoog niveauen zijn daarmee voorlopers op het gebied van streaming. Dit jaar hebben ze hun gehele lijn streamers/dac’s vernieuwd en verfraaid. In de zomer is het topmodel ND555 gelanceerd en kreeg al direct lovende kritieken zoals de beste ooit. Eind september is de 2ein lijn beschikbaar de NDX2 en daarmee is een meer betaalbare high-end streamer/dac leverbaar geworden. Eind oktober komt het instapmodel uit, de ND5 XS2. 

Tijdens onze luistershow presenteert Rowan Dernee van Latham Audio de NAIM NDX2. Hij zal de verbeteringen van deze prachtig klinkende (en strak uitziende) streamer/dac toelichten en natuurlijk ook laten horen. We zullen de NDX2 aansluiten op een NAIM NAC 282 met hicap en sc voeding. De eindversterker is de NAP 300. De set sluiten we deze dag aan op de FOCAL Sopra 3 vloerstaanders.

Zaterdagmiddag 27 oktober zijn 2 luistersessies gepland. De eerste begint om 12.00 uur en de tweede sessie om 14.00 uur. Aanmelding is gewenst en geef dan aan of je de 1eof de 2esessie komt. Zitten al vol!!!

Opgeven kan via email: 

Tot zaterdag 27 oktober!

Hifi Limburg

 

Agenda:

27 oktober NAIM show met de nieuwe NDX2

3 November Bowers & Wilkins show met de nieuwe 600 serie

1 December Primare show met de nieuwe SC15 streamer/dac/versterker

Meer info zie: www.hifilimburg.nl

 

Lyngdorf TDAI 1120

TDAi1120

 De Lyngdorf TDAI-1120 is een nieuwe versterker van Lyngdorf die zowel het Roomperfect systeem combineert met de mogelijkheden van streamen. De TDAI-1120 kan dan ook omschreven als een kleine all-in-one die van alle gemakken is voorzien.                                                                                                              

Alle gebruiksvriendelijke functies die u zich maar kunt wensen en gecombineerd met Lyngdorf Audio's wereldberoemde digitale versterkingstechnologie en gepatenteerde RoomPerfect™-kamercorrectie voor de ultieme luisterervaring.

Door de TDAI-1120 aan te sluiten op de HDMI (ARC)-uitgang van een televisie, wordt de TDAI-1120 het best mogelijke geluidssysteem voor uw films.  

Meer info over de Lyngdorf TDAI-1120 vind je hier...

                       

nad c399 side

nad c399 1

De C 399 is ook de eerste versterker waarin de nieuwste generatie MDC-technologie (Modular Design Construction) van NAD is verwerkt: MDC2. 

De C 399 Hybrid Digital DAC Amplifier is de duidelijkste uitdrukking tot nu toe van NAD's toewijding aan sonische uitmuntendheid en blijvende waarde.

 "Zoals bij elke NAD-versterker heeft de C 399 de basis goed voor elkaar: een nauwkeurige volumeregeling met een nauwkeurige kanaalbalans, ruisarme circuits en correcte ingangs- en uitgangsimpedanties.

Voor meer info over de NAD C399 klik hier...

 

nad c 658 antenna

De C 658 maakt deel uit van onze Classic-serie componenten die een benijdenswaardige reputatie hebben om Music Lovers meer plezier te bieden voor minder geld.

Hoewel de C 658 je Streamer, DAC en Preamp onmiddellijk vervangt (of toevoegt), voegt het ook veel nieuwe functies toe waarvan je misschien niet op de hoogte bent, zoals een Bluetooth aptX HD-zender om te gebruiken met je draadloze hoofdtelefoon.

Voor meer info over de NAD C658 klik hier...

 

 

20210930101432 2021 09 30 NAD C 700 3 4 Above Left 5472x3648

Dankzij het elegante, minimalistische ontwerp en de eersteklas materialen doet de C 700 een beroep op al uw zintuigen - niet alleen het gehoor, maar ook het zicht en de tastzin.

De C 700 BluOS Streaming-versterker is ontworpen voor het streaming-tijdperk.

Met ingebouwd Ethernet en Wi-Fi, en een netwerkstreamer gebaseerd op het rijke, robuuste BluOS softwareplatform, heeft de C 700 alles wat je nodig hebt om muziek af te spelen via je favoriete luidsprekers.

Voor meer info over de NAD C700 klik hier...

 

nadm10v2bk l 1

De M10 V2 is de perfecte versterker voor het internettijdperk.

De M10 V2 verbetert zijn bekroonde voorganger door de toevoeging van een afstandsbediening, bijgewerkte versterkingsalgoritmen en een eenvoudig upgradepad naar Dolby Digital surround sound.

Met de M10 V2 kunt u luisteren via een draadloze hoofdtelefoon, stereoluidsprekers, een surround-geluidsopstelling of tot 63 draadloze luidsprekers met BluOS-functionaliteit verspreid over uw huis. Hi-fi wordt niet moderner dan dit.

Voor meer info over de NAD M10 V2 klik hier...

 

 

NAD MDC2 BluOS 3 4 scaled e1632172119292

Integreer eenvoudig Hi-Res Audio, netwerkstreaming en muziekcontrole.

Met BluOS, de muziekbeheersoftware ontwikkeld door NAD's zustermerk, Bluesound is de BluOS 2i module een complete digitale muziekoplossing voor een verbazingwekkend betaalbare prijs.

Als interne module zijn er geen externe draden of voedingen nodig en de integratie met de firmware is hand in hand. 

Voor meer info over de NAD MDC stream module klik hier...

 

Gedepubliceerd

C 588 Production 3 4 Cover Raised 

NAD Platenspeler

 

 

Gedepubliceerd

NAIM luistershow a.s. vrijdagavond 8 november 

Rowan Dernee van importeur Latham is deze avond te gast en hij zal diverse 
mooie nieuwe producten van Naim en Chord Company laten zien en horen.

De avond start om 19.00 uur en is voor de echte luisteraar interessant
maar ook voor de geïnteresseerden in mooie vormgegeven draadloze alles-in-een muzieksystemen.
Neem dus gerust ook je partner mee. Inloop is mogelijk vanaf 18.30 uur.
Voor een hapje en drankje wordt natuurlijk gezorgd.

Tot vrijdagavond 8 november!

 

primare i15 prisma integrated amplifier and network player front black 1200x587 1

De i15 is slank en compact en kun je eenvoudig in een
modern interieur een plekje geven.

Dit apparaat is
namelijk te typeren onder de noemer: ‘Klein van stuk, maar
groots in zijn mogelijkheden’.

Voor meer info over de Primare I15 klik hier...

 

sonoro MAESTRO weiss 2020 05

Onze MAESTRO HiFi Internet Receiver overtuigt niet alleen door zijn geluidskwaliteit, maar ook door zijn chique design met front en bedieningsknoppen van volledig metaal. 

De MAESTRO kan direct op het apparaat, via de afstandsbediening of via de smartphone met de UNDOK-app worden bediend - de keuze is aan u.

Voor meer info over de Sonoro Maestro klik hier...

 

Gedepubliceerd

naim core

Zaterdag 11 maart (vanaf 12.00 uur) organiseren we een streamingmiddag in onze zaak te Beek.

- We laten diversen (7 merken) streamers/netwerkspelers horen in verschillende prijsklassen.

- We leggen uit wat streamers/netwerkspelers vandaag de dag allemaal kunnen.

- We laten zien hoe je een goed thuisnetwerk opbouwt.

- We beantwoorden al jullie vragen op het gebied van streaming.

- Iedere bezoeker mag gratis een CD uitzoeken en we verloten een bluetooth luidspreker GOv2 van

  Cambridge Audio (t.w. € 149,-)!

- Wijnimporteur Noble Grape verzorgt een wijnbar met een mooi glaasje wijn of vruchtensap.

- We laten deze dag het volgende zien en horen:

 

Naim : De spiksplinternieuwe CORE server/ripper/streamer ziet er niet allen prachtig uit maar klinkt ook fantastisch. We laten ook de high-end NAC-N272 streamer/voorversterker horen

 

Cambridge Audio : De CXN streamer/dac is een volwassen betaalbaar apparaat met mooie app.

 

Yamaha : Yamaha is het enige merk in de Wereld dat een volledig programma aan streaming producten (vanaf € 399,-) heeft die je met elkaar kunt koppelen (multi-room). Van (stereo en surround)receivers tot soundbars en van draadloze speakers tot zelf de wekkerradio. Dit alles aangestuurd met een zeer goed werkende app.

 

Rotel : Rotel heeft onlangs de T14 uit de nieuwe 14 serie uitgebracht. Ze maken gebruik van Play-fi waardoor je verschillende merken met elkaar kunt koppelen.

 

Bowers & Wilkens : Ze hebben de draadloze Zeppelin en mooie draadloze hoofdtelefoons in hun programma.

 

Paradigm : Dit grote Canadese merk heeft een volledig nieuw programma gemaakt van zeer betaalbare (vanaf € 499,-) streamers die gemakkelijk de concurrentie aan kunnen met Sonos. Zij kunnen hetzelfde maar met 2 extra’s: High-res streamen (tot 24-192kHz) en uitgerust met een volwassen room-correction met een echte meetmicrofoon. De kleine PW-Amp levert zelfs 2 x 100W!

 

Dynaudio : Dynaudio maakt al sinds 2011 draadloze speakers en is daar zeer goed in geworden. We laten de voordelen zien en horen van draadloze speakers.

 

Iedere bezoeker mag gratis een CD uitzoeken en we verloten een bluetooth luidspreker GOv2 van Cambridge Audio (t.w. € 149,-)!

De entree is gratis en voor een hapje en drankje (wijnbar) wordt gezorgd.

Meld je snel aan voor deze show per mail

Tot zaterdag 11 maart, Jack Akkermans

Gedepubliceerd

prijs ; € ,

levertijd :

 

Menu winkel

Maximenu CK message : Your module ID 244 is still working in V8 Legacy mode. Please change it in the Advanced options to remove this message.

Menu Service

Maximenu CK message : Your module ID 245 is still working in V8 Legacy mode. Please change it in the Advanced options to remove this message.

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643