Inbouw en maatwerk, Projecten en Akoestiek

Onzichtbaar weggewerkt of passend bij je stijl

 

in wall klein

Inbouw en maatwerk

Steeds vaker krijgen we de vraag om in huis installaties en luidsprekers (bijna) onzichtbaar te plaatsen in niet alleen maar de huiskamer maar ook in meerdere ruimtes zoals werkkamer, slaapkamer of tuin. Als we in een vroeg stadium van verbouw- en nieuwbouwplannen worden betrokken kunnen we samen mooie oplossingen bedenken. Oplossingen zijn er genoeg!

Kom naar de winkel en we bespreken de wensen en plannen. We bespreken samen de mogelijkheden door en laten ook e.e.a. zien en horen. Aansluitend kunnen we de mogelijkheden met de architect of bouwbegeleider doornemen. Daarna stellen we een offerte op en maken een planning. Het project wordt dan uitgevoerd en we sluiten ook alles aan en laten de muziek en het beeld schitteren in jouw huis en tuin.

 

 

 

restaurant project

Projecten

Hifi Limburg maakt complete ontwerpen en installaties voor commerciele projecten zoals horeca, winkels en bedrijven.
We werken met een team van specialisten die van ontwerp tot aan het leggen van kabels, het aanleggen van  netwerken, plaatsen van inbouwspeakers etc. volledig voor je verzorgt. Kwalitatieve muziek of presentatiemiddelen maken het verschil tussen een beetje geluid tot indrukwekkende presentaties en mooie sfeermuziek. Het belang van goede en mooie muziekkwaliteit in een bar of restaurant wordt nog wel eens onderschat. Onderzoek wijst uit dat bij goed geluid de klant meer besteed en een betere sfeer ervaart. Dus goede muziek is niet alleen leuk maar ook omzetverhogend.

Bekijk onze projecten en vraag naar onze mogelijkheden...

 

 

 

wandpanelen kleinAkoestiek

Akoestiek wordt steeds belangrijker in onze huiskamer. De woonkamers worden modern en eigentijds ingericht. Veel strakke wanden, vloeren en plafonds in combinatie met strakke design meubelen zorgen voor een prachtig resultaat maar zorgen ook voor een slechte akoestiek zoals galm. Dat hoor je als je met elkaar aan het praten bent, vooral bij bezoek. Als je naar muziek luistert stoort het behoorlijk want door reflecties en galm wordt de muziek onzuiver en onrustig. Regelmatig hoor ik dat klanten willen investeren in een betere versterker of luidspreker maar niet in akoestiek. Bedenk dan dat akoestiek ongeveer 50% bepalend is voor een goed geluidsbeeld en dat hoor je!

Akoestiek verbeteren kan op een aantal manieren:
A. het dusdanig plaatsen van de luidsprekers zodat je minder last hebt van reflecties
B. het aanbrengen van akoestische demping
C. het plaatsen van een apparaat met electronische akoestiek aanpassingen (roomcorrection)

Ga naar onze akoestische oplossingen...

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643