Audio, Hifi en High End

Topmerken audio apparatuur in elke prijsklasse

 

rek kleine setsSinds de jaren 70 zijn er audiosets ontworpen en geproduceerd.

De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van draadloze muziek (Sonos, Bluesound, Yamaha enz.) zijn verleidelijk want ze zijn klein en hebben weinig kabels nodig (wel een stroomkabel). Handig in gebruik en plaatsing maar helaas de muziekkwaliteit is niet te vergelijken met een echte stereoset. Een set die wel gebruikt maakt van de laatste ontwikkelingen en een hoogwaardige kwaliteit bezit. Op moderne apparatuur kun je ook je TV enz. aansluiten.

Hoe kan dat? vragen klanten vaak aan mij.
Om een goede klank te krijgen heb je geluidsdruk nodig want de geluidsgolven wil je in de kamer horen en niet in de klankkast laten zitten. Een kunstof kast van een draadloze speaker kan nooit de geluidsdruk evenaren van een luidsprekerkast. Daarbij is de versterking erg belangrijk om een muziekinstallatie te laten klinken zoals het hoort. Met andere woorden: natuurkunde inzake geluidsgolven is niet veranderd sinds de jaren 70. Is het zo dat je (of je partner) geen grote muziekinstallatie meer wil in de woonkamer bedenk dan dat de apparatuur niet meer zichtbaar hoeft te zijn want je bestuurt alles met de app tegenwoordig.
Wil je echt geen luidsprekers meer prominent in de woonkamer kies dan voor draadloos.

 

audiosets souterrainIn onze winkel hebben we een 30-tal zorgvuldig samengestelde moderne sets opgesteld staan in allerlei prijsklassen. Op deze wijze kun je als klant zelf deze sets rustig vergelijken om zodoende een goede keuze te maken. Er is al een complete stereoset met alle moderne toepassingen (zoals Spotify) voor € 799,-.

We geven je graag maatwerkadvies over welk muzieksysteem voor voor jouw toepassing en woonruimte het beste passend is. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor het onzichtbaar wegwerken van eventuele kabels en of het bij jouw interieur past.

Ga naar ons uitgebreidt overzicht geselecteerde audiosets en apparatuur...

 

 

     

Social media

Contact info

Markt 17,6191 JH, Beek

085-0150057


NL81 INGB 0006 1497 20

kvk: 57617643